



SATURDAY OCTOBER 1, 2022		
TIME	ITEM	
8:30 AM	OPTIONAL GENERAL ASSEMBLY ORIENTATION BREAKFAST	
(1 hr)		
9:30 AM (40 min)	1. OPENING REMARKS - DR. VERONICA LEGNINI, CHAIR-GENERAL ASSEMBLY STEERING COMMITTEE 1.1. Opening Remarks LIVE STREAM	
	1.2. Land Acknowledgement – Dr. Sharad Rai	
	1.3. CEO Remarks, Mr. Allan O'Dette	
	1.4. Housekeeping	
10:10 AM (20 min)	STRETCH BREAK AND SOCIALIZING	
10:30 AM	2. CODE OF CONDUCT/GUIDE TO ENGAGEMENT	
30 min		
11:00 AM	3. EDUCATION SESSION – STRATEGIC PRIORITIZATION LIVE STREAM	1
(1 hr)	3.1. Overview of prioritization process	
12:00 PM	LUNCH BREAK	
(1 hr)		
1:00 PM	4. ENGAGEMENT SESSION – STRATEGIC PRIORITIZATION	Ī
(1 hr 30)	4.1. Engagement session on PLG prioritization	
2:30 PM	STRETCH BREAK AND SOCIALIZING	
(30 min)		
3:00 PM	5. LEARNING AND DEVELOPMENT SESSION – CRITICAL	
(1 hr 30 min)	THINKING AND REPORTING LIVE STREAM	
4:30 PM	WRAP- UP & CONCLUSION	
4:30 PM	EVENING NETWORKING SESSION	
(90 min)		

SUNDAY OCTOBER 2, 2022		
TIME	ITEM	
8:00 AM (1 hr)	BREAKFAST	
9:00 AM (15 min)	1. OPENING REMARKS - DR. VERONICA LEGNINI, CHAIR, GENERAL ASSEMBLY STEERING COMMITTEE 1.1. Opening Remarks 1.2. Recap of previous day	
9:15 AM (1 hr)	2. GENERAL ASSEMBLY UPDATES LIVE STREAM	
10:15 AM (15 min)	STRETCH BREAK AND SOCIALIZING	
10:30 AM (1 hr)	3. OMA UPDATES – ALLAN O'DETTE AND EXECUTIVE LIVE STREAM	
11:30 AM (1 hr)	LUNCH BREAK	
12:30 PM (1 hr 30 min)	4. NETWORK MEETING	
2:00 PM (10 min)	STRETCH BREAK AND SOCIALIZING	
2:10 PM (50 min)	5. ADVOCACY TRAINING – OMA GOVERNMENT RELATIONS TEAM LIVE STREAM	
3:00 PM	WRAP-UP & CONCLUSION	